Äntligen har du tagit steget till ett rök- och cigarettfritt liv. Den sista cigaretten är slängd och det är lätt att man kan känna en viss oro över om man kommer klara av livet utan cigaretter.
För att underlätta denna känsla och även ge en bättre start på ditt rökfria liv, kan en ecigg vara till mycket stor hjälp. Ecigaretten drivs med en ånga som innehåller nikotin (finns även nikotinfritt för den som önskar), men som ej innehåller alla det farliga ämnen som en vanlig cigarett gör.

Många som väljer att sluta röka på en gång utan hjälpmedel, hamnar tyvärr ofta tillbaka i rökandet igen. Det är en svår process att ta sig igenom och det är vanligt att man behöver någon typ av substitut under den första tiden. Genom att köpa en ecigg i Malmö ökar du dina chanser till ett rökfritt liv. Att bli fri från cigaretterna ökar inte bara ditt eget välmående utan även för vänner eller nära och kära som tidigare behövt andas in eller känna rökdoft.

Köp dina ecigarretter i Malmö idag!

En ecigg kan köpas lite var som helst, men vanligast är att man hittar en ecigg i Malmö på diverse teknikaffärer. Ecigg går även att köpa online, men för den som önskar en fysisk butik där man kan rådfråga kunnig personal, är det betydligt bättre att man kollar runt efter en elcigarett butik Malmö än att använda sig av en hemsida online.

Att sluta röka är en svår uppgift som kräver mycket tålamod och envishet och en ecigg kan vara en mycket god vän på vägen. Ecigaretten hjälper dig att få ditt behov av nikotin stillat, medan du slipper andra farliga partiklar. Eftersom eciggen enbart drivs på ånga så kan den även användas inomhus, utan att orsaka någon äcklig eller farlig doft. Till eciggen köper du med e-juice, vilket är en typ av smaksättning för din ånga. Här kan du välja mellan allt från jordgubbssmak till mentol, men det finns även lite mer speciella smaker som kanelbulle och marshmallow.